Frysta Pommes i Airfryer Recept

Frysta Pommes i Airfryer

Frysta pommes frites är en stapelvara i många hushåll. De är snabba, enkla och ett perfekt tillbehör till så många måltider. Men, har du någonsin funderat på att tillaga dem i en airfryer?

Tillagning av frysta pommes i airfryer

När du tillagar frysta pommes i en airfryer, får du en perfekt krispig yta och ett mjukt inre varje gång, utan att behöva blötlägga, förkoka eller använda stora mängder olja. Det bästa av allt är att det är nästan händer-fria, vilket ger dig tid att fokusera på resten av din måltid.

Välja rätt airfryer

Det finns många olika modeller och märken av airfryers på marknaden, så det är viktigt att välja en som passar dina behov. Vissa funktioner att titta efter inkluderar justerbar temperaturkontroll, timer och storlek på korgen. En bra airfryer kommer att ge dig många år av snabb, enkel och hälsosam matlagning.

Servera dina airfryer-pommes

Dina airfryer-pommes kan serveras med alla dina favoriträtter, från hamburgare till fiskpinnar. De är också ett perfekt tillbehör till en lax tillagad i airfryer för en hälsosam, hemlagad middag.

Oavsett om du är en erfaren airfryer-användare eller helt ny inom denna matlagningsteknik, kommer du att älska enkelheten och smaken av frysta pommes tillagade i en airfryer. Prova det idag och njut av krispiga, gyllene pommes frites utan krångel.

Frysta Pommes i Airfryer

Frysta Pommes i Airfryer

Få perfekt krispiga pommes frites varje gång med hjälp av din airfryer. Denna metod är snabb, enkel och kräver minimal uppmärksamhet jämfört med traditionell fritering.
3,88 från 33 betyg
Förberedelser 1 min
Tillagningstid 16 minuter
Total tid 17 minuter
Måltid Tillbehör
Kök Svenska
Portioner 2 portioner
Kalorier 365 kcal

Ingredienser
  

  • 500 g frysta pommes frites

Gör så här

  • Sprid ut de frysta pommes frites jämnt i airfryer-korgen. Se till att inte fylla mer än halva korgen för bästa resultat.
  • Ställ in airfryern på 200 grader Celsius.
  • Ställ in timern på 15 minuter. Rör om pommes frites efter halva tiden för att säkerställa jämn tillagning.
  • Efter 15 minuter, kontrollera pommes frites. Om de inte är tillräckligt krispiga, tillaga i ytterligare 5 minuter.
  • Servera direkt med ditt favoritdipp.

Tips

Notera: Tid och temperatur kan behöva justeras beroende på din specifika airfryer och märket på de frysta pommes frites.
Gustav Hassert

Nutrition

Kalorier: 365kcal
Keyword Frysta Pommes i Airfryer
Dela på PinterestMention @SwedEats or tag #SwedEats!

🤞 Nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna, recepten och exklusiva erbjudanden genom att prenumerera på vårt exklusiva nyhetsbrev.

Läsa: Integritetspolicy

Scroll to Top