Frysta Hamburgare i Airfryer Recept

frysta hamburgare i airfryer

Airfryern har verkligen förändrat sättet vi tillagar mat på. Denna fantastiska apparat ger oss möjligheten att njuta av alla våra favoriträtter, men med mindre olja och mindre stök. En av de mest populära rätterna att tillaga i airfryern är definitivt hamburgare. Det bästa med denna metod är att du kan tillaga dem direkt från frysen, vilket sparar både tid och energi.

Tillagning av hamburgare i en Airfryer

Det finns några viktiga aspekter att tänka på när du tillagar hamburgare i din airfryer. För det första, använd inte för mycket olja. Det kan låta kontraintuitivt, men airfryern fungerar bäst när du använder minimalt med olja.

För det andra, vänd hamburgarna halvvägs genom tillagningen. Detta säkerställer att de blir jämnt tillagade på båda sidorna. Slutligen, låt hamburgarna vila i några minuter efter tillagning. Detta låter safterna fördela sig jämnt i hamburgaren, vilket ger en saftigare och mer smakfull hamburgare.

Varför välja frysta hamburgare

Frysta hamburgare är ett utmärkt alternativ när du vill ha en snabb och enkel måltid. De är lätta att lagra, och du behöver inte oroa dig för att de ska bli dåliga. Dessutom, med en airfryer kan du tillaga dem direkt från frysen, vilket gör dem ännu mer praktiska.

Den här metoden är perfekt för dig som vill ha en välsmakande måltid men som inte har mycket tid att spendera på matlagning.

Mer än bara hamburgare

Airfryern är verkligen en mångsidig apparat. Du kan använda den för att tillaga en mängd olika rätter, från frysta pommes frites till kycklingfilet i airfryer och till och med bakverk.

Den ger dig möjlighet att tillaga mat snabbt och enkelt, samtidigt som du behåller den läckra smaken och krispiga konsistensen som vi alla älskar. Så varför inte börja experimentera med olika recept idag?

frysta hamburgare i airfryer

Frysta Hamburgare i Airfryer

Tillaga frysta hamburgare till perfektion direkt från frysen med din airfryer. Denna metod ger dig saftiga och väl tillagade hamburgare varje gång, utan behov av att tina dem först.
4,67 från 6 betyg
Förberedelser 1 min
Tillagningstid 18 minuter
Total tid 19 minuter
Måltid Huvudrätt
Kök Amerikansk
Portioner 2 portioner
Kalorier 270 kcal

Ingredienser
  

  • 2 frysta hamburgare ca 150 gram vardera

Gör så här

  • Placera de frysta hamburgarna i korgen av airfryern. Se till att de inte rör varandra för att få bästa tillagningsresultat.
  • Ställ in airfryern på 180 grader Celsius.
  • Tillaga hamburgarna i 15-20 minuter. Efter halva tiden, vänd hamburgarna för att de ska bli jämnt tillagade på båda sidorna.
  • Kontrollera hamburgarnas inre temperatur. För en väl genomstekt hamburgare bör temperaturen vara minst 71 grader Celsius.
  • Låt hamburgarna vila i några minuter innan servering för att safterna ska fördela sig jämnt.
  • Servera hamburgarna i hamburgerbröd med ditt favorittillbehör och dressing.

Tips

Notera: Tid och temperatur kan behöva justeras beroende på din specifika airfryer och tjockleken på dina hamburgare.
Gustav Hassert

Nutrition

Kalorier: 270kcal
Keyword Hamburgare i Airfryer
Dela på PinterestMention @SwedEats or tag #SwedEats!

🤞 Nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna, recepten och exklusiva erbjudanden genom att prenumerera på vårt exklusiva nyhetsbrev.

Läsa: Integritetspolicy

Scroll to Top