Frysta Lökringar i Airfryer Recept

Frysta Lökringar Airfryer

Att tillaga frysta lökringar i en airfryer är ett snabbt och enkelt sätt att få till ett krispigt och smakrikt tillbehör eller snacks. Airfryerns cirkulerande hetluft säkerställer att lökringarna blir jämnt krispiga utan behovet av den mängd olja som traditionell fritering kräver. Här är en steg-för-steg-guide för att tillaga frysta lökringar till perfektion i din airfryer.

Tips för Perfekta Lökringar

  • Inget behov av att tillsätta extra olja: Frysta lökringar är ofta förbehandlade med olja, så du behöver inte tillsätta mer.
  • För extra krispighet, prova att spraya ett tunt lager olja över lökringarna innan tillagning.
  • Var försiktig när du öppnar airfryern efter tillagning, eftersom het ånga kan strömma ut.
Frysta Lökringar Airfryer

Frysta Lökringar i Airfryer

Att använda airfryern för att tillaga frysta lökringar är inte bara bekvämt och snabbt, utan det är också ett hälsosammare alternativ till den traditionella friteringsmetoden. Denna metod levererar krispiga och smakrika lökringar med minimal ansträngning, perfekt för snabba måltider eller som ett gott snacks när som helst.
5 från 1 betyg
Förberedelser 2 minuter
Tillagningstid 8 minuter
Total tid 10 minuter
Måltid Tillbehör
Kök svenskt
Portioner 4 portioner
Kalorier 450 kcal

Ingredienser
  

  • 500 g Lökringar

Gör så här

  • Även om det inte alltid är nödvändigt att förvärma airfryern, kan det hjälpa till att starta tillagningsprocessen på hög nivå. Förvärma din airfryer till ca 200°C i några minuter om din modell rekommenderar det.
  • Sprid ut de frysta lökringarna i ett enda lager i airfryerkorgen. Undvik att överlappa dem för att säkerställa att hetluften kan cirkulera fritt runt varje lökring, vilket bidrar till en jämn krispighet.
  • Tillaga lökringarna i ca 8-10 minuter, eller tills de är gyllenbruna och krispiga. Tiden kan variera beroende på din airfryers modell och effektivitet. För bästa resultat kan du vända eller skaka korgen halvvägs genom tillagningstiden för att främja en jämn tillagning.
  • Kontrollera lökringarna mot slutet av tillagningstiden. Om de inte är tillräckligt krispiga, låt dem tillaga några minuter till.

Tips

Ta ut lökringarna från airfryern och servera dem omedelbart för bästa smak och konsistens. De är perfekta som ett tillbehör till hamburgare, grillat kött eller bara som ett snacks med dipp.
Gustav Hassert

Nutrition

Kalorier: 450kcal
Keyword friterade lökringar, Lökringar, lökringar airfryer, Lökringar i Airfryer
Dela på PinterestMention @SwedEats or tag #SwedEats!

🤞 Nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna, recepten och exklusiva erbjudanden genom att prenumerera på vårt exklusiva nyhetsbrev.

Läsa: Integritetspolicy

Scroll to Top