Koka Ägg i Airfryer Recept

Koka Ägg i Airfryer

Ägg är ett av de mest mångsidiga livsmedlen i vårt kök. De kan användas i allt från bakning till stekning och kokning. Men har du någonsin provat att koka ägg i en airfryer? Denna unika metod är ett snabbt och enkelt sätt att få perfekt kokta ägg varje gång.

Fördelar med att koka ägg i en airfryer

En av de största fördelarna med att använda en airfryer för att koka ägg är att du kan få konsekvent perfekta resultat varje gång. Inga mer överkokta ägg med gröna gula, eller underkokta ägg som är svåra att skalas. Med airfryer-metoden får du perfekt kokta ägg varje gång.

Förbereda ägg i airfryer

För att förbereda dina ägg för airfryer, behöver du bara placera dem i korgen, ställa in rätt temperatur och tid och låta airfryern göra resten. Det är så enkelt! Och det bästa är att det inte behövs något vatten, så du behöver inte oroa dig för att det kokar över på spisen.

Servera dina airfryer-ägg

Ägg kokta i airfryer är perfekta att servera till frukost, att ha i din sallad till lunch eller till och med att färga och dekorera för påsk. Varför inte servera dem tillsammans med pommes frites gjorda i airfryer för en snabb och enkel måltid?

Oavsett om du är en äggälskare eller bara letar efter ett nytt sätt att använda din airfryer, kommer denna metod att förändra hur du kokar ägg. Prova det idag och upptäck enkelheten och effektiviteten med att koka ägg i din airfryer.

Koka Ägg i Airfryer

Koka Ägg i Airfryer

Ägg i airfryer? Ja, det är möjligt! Denna metod är ett snabbt och enkelt sätt att få perfekt kokta ägg varje gång. Perfekt för frukost, i sallader eller varför inte till påsk?
3,72 från 64 betyg
Förberedelser 1 min
Tillagningstid 15 minuter
Total tid 16 minuter
Måltid Frukost
Kök Svenska
Portioner 6 ägg
Kalorier 70 kcal

Ingredienser
  

  • 6 st ägg

Gör så här

  • Placera äggen i airfryer-korgen.
  • Ställ in temperaturen till 120 grader Celsius.
  • Ställ timern på 15 minuter för medium kokta ägg, eller 17 minuter för hårdkokta ägg.
  • När tiden är ute, placera äggen i en skål med kallt vatten för att stoppa tillagningen och göra skalningen enklare.
  • Låt äggen svalna i vattnet i cirka 10 minuter innan du skalar dem.

Tips

Notera: Resultatet kan variera något beroende på din specifika airfryer, så det kan vara värt att experimentera med tid och temperatur för att hitta vad som fungerar bäst för dig.
Gustav Hassert

Nutrition

Kalorier: 70kcal
Keyword Ägg i Airfryer, Koka Ägg i Airfryer
Dela på PinterestMention @SwedEats or tag #SwedEats!

🤞 Nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna, recepten och exklusiva erbjudanden genom att prenumerera på vårt exklusiva nyhetsbrev.

Läsa: Integritetspolicy

Scroll to Top