Bacon i Airfryer Recept

Vem kan motstå doften av knaprigt, nygrillat bacon? För många av oss är det en doft som påminner om lata söndagsmorgnar, brunch med vänner, eller kanske en snabb och läcker BLT-sandwich. Med en Airfryer kan du nu njuta av detta lilla nöje utan att behöva städa upp en massa stänk efteråt.

Bacon i Airfryer – Enkelhet och Bekvämlighet

Att göra bacon i Airfryern är verkligen enkelt. Du behöver inte oroa dig för att övervaka stekpannan eller sköta om ett varmt ugnsgaller. Istället kan du bara ställa in rätt tid och temperatur, och låta Airfryern göra jobbet. Och det bästa av allt? Inget mer stänk eller kladdigt kök att städa upp!

Airfryer – En Revolutionerande Köksapparat

Airfryern har verkligen revolutionerat hur vi tillagar mat. Med sin enkla användning och mångsidighet kan du göra allt från att fritera pommes frites utan olja, till att grilla kyckling, baka muffins och nu, göra perfekt krispigt bacon. Allt detta utan att behöva oroa dig för att rengöra en massa olika köksredskap.

Bacon i Airfryer

Älskar du också doften av nygrillat bacon på morgonen? Med Airfryern kan du nu göra perfekt, knaprigt bacon på bara några minuter, utan stänk och röra i köket.
3,87 från 22 betyg
Förberedelser 2 minuter
Tillagningstid 10 minuter
Total tid 12 minuter
Måltid Tillbehör
Kök Amerikansk
Portioner 8 skivor
Kalorier 54 kcal

Ingredienser
  

  • 8 skivor rökt bacon

Gör så här

  • Förvärma din Airfryer till 180 grader Celsius.
  • Lägg baconskivorna i Airfryer-korgen i ett enda lager. Om din Airfryer är liten, kan du behöva tillaga i omgångar.
  • Ställ in tiden till 10 minuter för mjukt bacon, eller 12-15 minuter för extra krispigt bacon.
  • När tiden är ute, ta ut baconet med en tång och lägg på hushållspapper för att dränera överflödigt fett.
  • Servera ditt Airfryer-bacon varmt som tillbehör till frukost, i en BLT-sandwich, eller som en smakfull ingrediens i dina favoriträtter.

Tips

Observera: Tillagningstider kan variera beroende på din specifika Airfryer-modell och hur krispigt du vill ha ditt bacon. Se till att hålla koll på baconet under tillagning för att förhindra att det blir för bränt.

Nutrition

Kalorier: 54kcal
Keyword bacon, bacon airfryer
Dela på PinterestMention @SwedEats or tag #SwedEats!

🤞 Nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna, recepten och exklusiva erbjudanden genom att prenumerera på vårt exklusiva nyhetsbrev.

Läsa: Integritetspolicy

Scroll to Top