Fiskpinnar i Airfryer Recept

Fiskpinnar i Airfryer

Att tillaga fiskpinnar i en Airfryer är ett fantastiskt sätt att få krispiga och välsmakande fiskpinnar utan det oljiga stöket som kommer med traditionell fritering. I den här artikeln tar vi en titt på hur du kan använda din Airfryer för att skapa perfekta fiskpinnar varje gång, samt ge några tips och tricks för att maximera dina Airfryer-färdigheter

Varför Använda en Airfryer för Fiskpinnar?

Airfryers har blivit allt mer populära de senaste åren, och det är lätt att se varför. Genom att använda cirkulerande varm luft, kan dessa köksapparater skapa den krispiga ytan vi älskar hos friterade rätter, men med mycket mindre olja. Det betyder att du får mindre feta, men ändå läckra och krispiga fiskpinnar, snabbt och enkelt.

Att Välja Fisk till dina Fiskpinnar

Fiskpinnar kan tillverkas med olika typer av fisk, men de mest populära är torsk och sej. Dessa fiskar har en mild smak och en fast textur som står emot tillagningen väl. När du väljer fiskpinnar till ditt Airfryer-recept, leta efter pinnar som är jämnt formade för bästa resultat.

Airfryer Fiskpinnar – Ett Snabbt och Enkelt Middagsalternativ

Airfryer fiskpinnar är det perfekta snabba och enkla middagsalternativet. Med minimal förberedelse och en kort tillagningstid, kan du ha en hälsosam och barnvänlig måltid på bordet på ingen tid alls. Servera med ditt favorittillbehör för en komplett måltid som kommer att bli en hit hos hela familjen

Så, vad väntar du på?

Utforska fördelarna med att tillaga fiskpinnar i en Airfryer och njut av resultatet – krispiga, gyllene och utsökt saftiga fiskpinnar. Det är dags att ge ditt kök en uppgradering och börja Airfrya!

Fiskpinnar i Airfryer

Fiskpinnar i Airfryer

Med detta recept kan du laga krispiga och saftiga fiskpinnar direkt i din Airfryer. En snabb och enkel middag som hela familjen kommer att älska.
4,46 från 11 betyg
Förberedelser 5 minuter
Tillagningstid 12 minuter
Total tid 17 minuter
Måltid Tillbehör
Kök Svenska
Portioner 12 Fiskpinnar
Kalorier 89 kcal

Ingredienser
  

  • 12 färdiga fiskpinnar frysta
  • 1 msk rapsolja

Gör så här

  • Förvärma din Airfryer till 200 grader Celsius.
  • Pensla fiskpinnarna med lite olja. Detta hjälper till att göra dem extra krispiga.
  • Placera fiskpinnarna i Airfryer-korgen. Se till att inte överfylla den och låt det vara lite utrymme mellan varje fiskpinne för bästa resultat.
  • Ställ in Airfryern på 12-15 minuter. Du behöver inte vända fiskpinnarna under tillagningen.
  • Kontrollera att fiskpinnarna är genomstekta och krispiga.
  • Servera direkt, tillsammans med ditt favorittillbehör som mosad potatis och ärtor eller bara med lite ketchup för doppning.

Tips

Observera: Tillagningstider kan variera beroende på din specifika Airfryer-modell och storleken på dina fiskpinnar. Se till att alltid kontrollera att maten är helt genomstekt innan du äter den.
Gustav Hassert

Nutrition

Kalorier: 89kcal
Keyword Fiskpinnar, Fiskpinnar i Airfryer, klyftpotatis airfryer
Dela på PinterestMention @SwedEats or tag #SwedEats!

🤞 Nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna, recepten och exklusiva erbjudanden genom att prenumerera på vårt exklusiva nyhetsbrev.

Läsa: Integritetspolicy

Scroll to Top