Overnight Oats med Proteinpulver Recept

Overnight Oats med Proteinpulver

Overnight oats med proteinpulver är ett utmärkt alternativ för en näringsrik och mättande frukost eller mellanmål. Kombinationen av havre och proteinpulver ger en balanserad blandning av kolhydrater, protein och fiber, vilket håller dig mätt längre. Det är enkelt att förbereda och kan anpassas efter personliga smakpreferenser.

Fördelar med Overnight Oats

Overnight oats är inte bara hälsosamt utan också otroligt mångsidigt. Du kan blanda i olika frukter, nötter och andra tillbehör för att skapa nya smaker varje dag.

Anpassningsbarhet

Denna grundläggande receptidé kan enkelt anpassas genom att lägga till olika typer av proteinpulver, frukt, nötter, frön eller andra smaktillsatser.

Overnight Oats med Proteinpulver

Overnight Oats med Proteinpulver

Overnight oats med proteinpulver är en smidig och smakrik start på dagen. Det är en perfekt frukost för dig som är på språng eller söker ett hälsosamt, proteinrikt mellanmål. Smaklig måltid!
5 från 1 betyg
Förberedelser 5 minuter
Tillagningstid 6 t
Total tid 6 t 4 minuter
Måltid Overnight Oats
Kök Svenska
Portioner 1 portion
Kalorier 189 kcal

Ingredienser
  

  • 1 dl råa havregryn
  • 2 dl mjölk eller växtbaserad mjölkalternativ
  • 1 skopa proteinpulver smak efter eget val
  • 1 msk chiafrön valfritt
  • 1 msk honung eller lönnsirap justera efter smak
  • En nypa salt

Gör så här

  • Blanda Ingredienserna: I en burk eller skål, blanda ihop havregryn, mjölk, proteinpulver, chiafrön, honung eller lönnsirap och en nypa salt. Se till att allt är väl blandat.
  • Låt Stå Över Natten: Täck burken eller skålen och placera den i kylskåpet över natten, eller åtminstone i 6-8 timmar.
  • Lägg till Toppings: Nästa morgon, rör om dina overnight oats och lägg till dina favorittoppings som färsk frukt, nötter, bär eller yoghurt.

Tips

Proteinpulver: Välj ett proteinpulver som du gillar smaken på, eftersom det kommer att påverka slutresultatet. Vassle, soja, ärtor och risproteinpulver är populära alternativ.
Konsistens: Om du föredrar en tunnare konsistens, tillsätt mer mjölk eller vatten innan servering.
Serveringstips: Du kan äta overnight oats kalla direkt från kylskåpet, eller värma dem upp om du föredrar en varm frukost.
Gustav Hassert

Nutrition

Kalorier: 189kcal
Keyword Overnight Oats med Proteinpulver
Dela på PinterestMention @SwedEats or tag #SwedEats!

🤞 Nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna, recepten och exklusiva erbjudanden genom att prenumerera på vårt exklusiva nyhetsbrev.

Läsa: Integritetspolicy

Scroll to Top