Frosting Utan Färskost Recept | Vaniljfrosting

frosting utan färskost

Frosting är grädden på moset när det kommer till bakning. Det är den sista touchen som tar en redan fantastisk dessert och lyfter den till nästa nivå. Men vad händer om du inte har tillgång till färskost eller helt enkelt vill prova något annorlunda? I det här fallet har vi ett fantastiskt recept på frosting utan färskost.

Förstå frostingens mångsidighet

Frosting kan förändra en dessert på så många sätt. Oavsett om det är en rik, chokladfrosting eller en lätt och fluffig vaniljfrosting, kan du verkligen skräddarsy din dessert till din smak.

Och det bästa med frosting är att det är så mångsidigt. Du kan lägga till färger för att matcha ett festtema, eller olika smaker för att komplettera din dessert. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Varför frosting utan färskost?

Färskost ger en distinkt smak och konsistens till frosting, men det är inte alltid nödvändigt. Kanske försöker du undvika mejeriprodukter, eller kanske du bara vill ha en enklare smakprofil för att låta din dessert skina. Oavsett anledningen kan du fortfarande skapa en fantastisk frosting utan att använda färskost.

Frosting för alla tillfällen

Oavsett om du bakar cupcakes för ett födelsedagsparty, skapar en show-stopping tårta för ett speciellt tillfälle, eller bara vill sätta en extra speciell touch på din favorit kanelbullar, finns det en frosting för dig. Prova vår frosting utan färskost nästa gång du bakar och se själv hur läcker och mångsidig den kan vara.

Att variera frostingen

Frosting kan varieras på många sätt. Man kan tillsätta olika smaker som citron, mint eller kaffe. Kanske du vill prova att lägga till lite färg för att matcha din dessert eller festtema.

Du kan även experimentera med olika typer av mjölkprodukter som grädde eller mjölk för att få fram den perfekta konsistensen och smaken. Prova olika varianter och hitta din favorit.

frosting utan färskost

Frosting Utan Färskost – vaniljfrosting

Beskrivning: Denna frosting utan färskost är perfekt för alla dina bakbehov. Den är lätt att göra och ger en rik, krämig smak utan användning av färskost.
3,86 från 27 betyg
Förberedelser 2 minuter
Tillagningstid 5 minuter
Total tid 7 minuter
Måltid Dessert
Kök Svenska
Portioner 24 portioner
Kalorier 120 kcal

Ingredienser
  

  • 200 g osaltat smör rumstempererat
  • 600 g florsocker silat
  • 2 tsk vaniljextrakt
  • 2-4 msk mjölk eller grädde

Gör så här

  • I en stor skål, slå smöret på medium-hög hastighet tills det är ljust och fluffigt, cirka 2-3 minuter.
  • Lägg till hälften av florsockret och slå på låg hastighet tills det är helt integrerat. Upprepa med resterande florsocker.
  • Tillsätt vaniljextrakt och slå tills det är väl blandat.
  • Lägg till mjölk eller grädde, en matsked i taget, tills du uppnår önskad konsistens. Du vill att din frosting ska vara smidig och spridbar men inte för lös.
  • Slå på medium-hög hastighet i ytterligare 2-3 minuter, eller tills frostingen är lätt och fluffig.
  • Använd direkt, eller förvara i kylskåp i upp till en vecka. Låt komma till rumstemperatur och vispa igen före användning om den har förvarats i kylskåp.

Tips

Täcker cirka 24 cupcakes eller en tvålagers tårta
Gustav Hassert

Nutrition

Kalorier: 120kcal
Keyword Frosting Utan Färskost, vaniljfrosting
Dela på PinterestMention @SwedEats or tag #SwedEats!

🤞 Nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna, recepten och exklusiva erbjudanden genom att prenumerera på vårt exklusiva nyhetsbrev.

Läsa: Integritetspolicy

Scroll to Top