Dessa bullar utan jäst är ett snabbt och enkelt alternativ till traditionella jästbullar. De är perfekta för en hastig fika och kan smaksättas på många olika sätt.
Blanda vetemjöl, bakpulver, socker och salt i en stor skål.
Tärna smöret och nyp in det i mjölblandningen tills det liknar grova smulor.
Tillsätt mjölken och rör om tills allt precis kombinerats till en deg.
Dela degen i 12 delar och forma till bullar.
Placera bullarna på en bakplåtspapperklädd plåt.
Grädda i ugnen i ca 15-20 minuter, eller tills de är gyllenbruna.
Tips
För kanelbullar, tillsätt 1 tsk kanel och 1 tsk kardemumma till mjölblandningen.För en matigare variant, tillsätt riven ost och hackade örter till degen.
Gustav Hassert
Nutrition
Kalorier: 198kcal
Keyword baka utan jäst bullar, bullar med bakpulver, bullar utan jäst, snabba bullar utan jäst